IL SOGNO THE ITALIAN CONCEPTSTORE WATERGRAAFSMEER

IL SOGNO THE ITALIAN CONCEPTSTORE WATERGRAAFSMEER lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 89 beoordelingen
14 apr 2019 om 21:11 Bestel wel vaker bij Il Sogno.. producten zijn van goede kwaliteit! Alleen nu al 3x vitello tonato besteld.. staat op menu met kalfsmuis maar krijg nu altijd met bresola.. ook bestelde ik een broodje met mozarella kreeg ik ook een heel andere broodje..
13 apr 2019 om 19:13 Top pizza’s echt een aanrader!
9 apr 2019 om 21:15 heerlijk veganistisch, prima bezorging.
6 apr 2019 om 19:39 De pizza was nat en aangebrand.
2 apr 2019 om 19:40 Pizza boxes were wed, pizza boxes where transported horizontal and therefore all ingredients were at one side. Taste was good besides the sides that were burned.
29 mrt 2019 om 17:14 Alle toppings zat in de hoek van de doos door slechte levering. Het eten was okay, niet slecht, alleen beetje zoutig.
28 mrt 2019 om 11:27 Delicious pizza!!
24 mrt 2019 om 20:02 Heerlijke pizza alleen de bezorging duurde meeer dan een uur, terwijl er 25min voor stond
18 mrt 2019 om 8:46 Delivery was on time (a bit early even - we preordered) but the pizzas have been turned over and the topping was lying in the corner of the box. Pity!
12 mrt 2019 om 23:02 Actually the quality rating is a guess since I always like their pizzas when they are delivered properly. This one was one of the times where the pizza was a complete mess with all the toppings on the side of the box.
6 mrt 2019 om 19:55 Pizza was heerlijk, bezorging snel maar Pizza was verticaal vervoerd waardoor die op n hoopje in de doos lag.
3 mrt 2019 om 22:13 Je proeft echt de verse ingrediënten! Het was heerlijk. Wel was de korst wat groot.